

برند | لنسیاد | لنسیاد | لنسیاد | لنسیاد |
کاربرد | صورت و بدن و نواحی بیکنی | صورت و بدن و نواحی بیکنی | صورت و بدن و نواحی بیکنی | صورت و بدن و نواحی بیکنی |
حاوی ویتامین های | E و C | E و C | E و C | E و C |
سازگار با پوستهای | انواع پوست | انواع پوست | انواع پوست | انواع پوست |
تاثیر بر جوش صورت | ضد جوش و جای جوش | ضد جوش و جای جوش | ضد جوش و جای جوش | ضد جوش و جای جوش |
مدت تاثیر گذاری | 3 تا 10 روز | 3 تا 10 روز | 3 تا 10 روز | 3 تا 10 روز |
جنس محفظه | پمپی | پمپی | پمپی | پمپی |
حجم | 500 میل | 500 میل | 500 میل | 500 میل |
شماره مجوز | ۶۴۴۳۳۳۲۸ | ۶۴۴۳۳۳۲۸ | ۶۴۴۳۳۳۲۸ | ۶۴۴۳۳۳۲۸ |
کشور تولید کننده | آمریکا | آمریکا | آمریکا | آمریکا |
حجم | 25 میلی | 25 میلی | 25 میلی | 25 میلی |
راهنمای استفاده | ا . قبل از استفاده صورت را با آب ولرم بصورت کامل شستشو دهید ۲.سپس ماسک را روی صورت قرار دهید ۳. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست بماند ۴.سپس ماسک را به ارامی بردارید ۵. و در آخر با یک پد صورت را تمیز نمایید | ا . قبل از استفاده صورت را با آب ولرم بصورت کامل شستشو دهید ۲.سپس ماسک را روی صورت قرار دهید ۳. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست بماند ۴.سپس ماسک را به ارامی بردارید ۵. و در آخر با یک پد صورت را تمیز نمایید | ا . قبل از استفاده صورت را با آب ولرم بصورت کامل شستشو دهید ۲.سپس ماسک را روی صورت قرار دهید ۳. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست بماند ۴.سپس ماسک را به ارامی بردارید ۵. و در آخر با یک پد صورت را تمیز نمایید | ا . قبل از استفاده صورت را با آب ولرم بصورت کامل شستشو دهید ۲.سپس ماسک را روی صورت قرار دهید ۳. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست بماند ۴.سپس ماسک را به ارامی بردارید ۵. و در آخر با یک پد صورت را تمیز نمایید |
کشور مبدا | چین | چین | چین | چین |
وزن | 25 گرم | 25 گرم | 25 گرم | 25 گرم |
ترکیبات | بدون پارابن | بدون پارابن | بدون پارابن | بدون پارابن |
نوع پوشش | مات و مخملی | مات و مخملی | مات و مخملی | مات و مخملی |
نوع محصول | رژ لب مایع | رژ لب مایع | رژ لب مایع | رژ لب مایع |
محل مصرف | لب | لب | لب | لب |
جنسیت مصرف | بانوان | بانوان | بانوان | بانوان |
گروه | رژ لب مایع | رژ لب مایع | رژ لب مایع | رژ لب مایع |
نوع محفظه | قلمی | قلمی | قلمی | قلمی |
جنس محصول | مات | مات | مات | مات |
کشور سازنده | P.R.C | P.R.C | P.R.C | P.R.C |